HPE Storage Users Group

A Storage Administrator Community
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Nike Air Max Genome Parhaaseen Hintaan
PostPosted: Thu Nov 25, 2021 1:54 am 

Joined: Thu Nov 25, 2021 1:04 am
Posts: 7
Tämän katkaisee kieli, kantapää ja sisäpuoli, joiden tekstiilirakenne on värjätty Team Red -väriseksi. Ostaa Nike Air Max Genome Sivupuolella nahkainen Swoosh-logo loistaa myös edellä mainitussa punaisessa. Koko runko on täyspitkän Air Max -yksikön päällä, joka on samanlainen kuin Air Max 97:ssä. Jalkojen alle levitetty musta kumi täydentää Swooshin uusimman Air Max -mallin yksinkertaisen tarjouksen.

Image

Nike Air Max Genome Netissä Koska Swoosh on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkkilogoista, Nikellä ei ole ongelmaa juhlistaa ikonografiaansa. Urheiluvaatemerkki tekee juuri sen julkaisemalla "Logo"-mallipakkauksensa, kuten Nike Air Max 95:n, joka ylpeilee ylibrändäyksellä. AM 95:een liittyy uusin Max Air -ehdotus, Nike Air Max Genome. Kuten muussakin mallistossa, parissa on valkoinen, harmaa ja neon värimaailma.

Vaikka Nike Air Max Genome Parhaaseen Hintaan debytoi vain pari kuukautta sitten, 2000-luvun inspiroima Max Air -ehdotus sisältää jo vaikuttavan värivalikoiman. Listalle on lisätty pari, joka onnistuu valitsemaan monivärisen lähestymistavan melko hienovaraisella tavalla. Tyyli alkaa valkoisesta sekamateriaaleja sisältävästä pohjasta, joka mahdollistaa eloisten sävyjen syntymisen.

Kenkä Nike Air Max Genome Mesh, rei'itetty nahka ja synteettiset paneelit, jotka muodostavat koko tennarien yläpuoliskon, on täydennetty Etelä-Floridaan sopivalla ruusun sävyllä, joka animoi molempien profiilien swoosh-logot. Jalkojen alla Air Max -yksikköön liittyy kulutuspintakuvio, joka on osittain verhoiltu edellä mainituilla heikoilla neonsävyillä; yksityiskohtia kuvaava kantapää antaa myös ilmeen luovan väriyhdistelmän, mutta se ei heikennä liikaa kenkien yleisilmettä.

Vaikka Nike Air Max Genome Miesten/Naisten kuuluu Max Air -tyylikokoelman uusimpiin siluetteihin, se ei todellakaan ole pulaa väreistä - edes jakamalla teemoja, joita sen kollegat hyväksyvät. Lähes kolminkertaisen valkoiseen Air Max Genomeen roiskuu kirkkaita sävyjä, jotka vastaavat äskettäin julkistetun Air Max 97:n sävyjä. Tämä uusi julkaisu koostuu valkoisesta verkkopohjasta, jota täydentävät rei'itetyt nahkaprofiilit ja kantapäät, jotka eivät myöskään sisällä väri.

www.fitnesskengat.com


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | DVGFX2 by: Matt